Szőnyeg és kárpittisztító

Takarítógép-kölcsönzés

SZŐNYEG ÉS KÁRPITTISZTÍTÓ

Szőnyeg és kárpit
mélytisztító gép

Kärcher puzzi 10/1

Bérleti díj: Válassza ki mikor és mennyi időre bérelné ki a Puzzi 10/1 gépet:

Kiegészítők: Kärcher RM 760 tisztító tabletta: 500 Ft/db


Áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A kiszállítási díj a bérleti díjon felül, külön fizetendő.
A kiszállítási díjakról itt olvashat. A szükséges kaucióról érdeklődjön kollégánktól: +36 30 325 1983

A Kärcher Puzzi 10/1 szőnyeg- és kárpittisztító egy nagyteljesítményű permetextrakciós készülék. Textiltisztító fejjel és padlófejjel különösen alkalmas kicsi és közepes felületek higiénikus és hatékony tisztítására.
1 bar permetezési nyomással a kárpittisztító gép biztosítja a textil felületek gyengéd mélytisztítását, lenyűgöző eredményekkel, különösen a szőnyegek és kárpitok tisztításánál. A keskeny padlófejnek köszönhetően, a gép optimális szűk helyeken való használatra. A gép használata után a felületek minimálisan maradnak nedvesek, így csak rövid száradási időre van szükség. Teljesítmény: 10-15 nm/óra

rövid- és hosszúszálú szőnyegek, ülőgarnitúrák, ágymatracok, székek, díszpárnák, kültéri ülőgarnitúrák szövet ülőfelületei, autókárpitok, autószőnyegek

Hengerkefés szőnyeg-
és padozattisztító gép

Rotowash r45

Bérleti díj: Válassza ki mikor és mennyi időre bérelné ki a Rotowash R45 gépet:

Áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A kiszállítási díj a bérleti díjon felül, külön fizetendő.
A kiszállítási díjakról itt olvashat. A szükséges kaucióról érdeklődjön kollégánktól: +36 30 325 1983

45 cm széles hengerkefés takarítógép, szőnyegtisztításhoz, járólapok, fugák tisztításához. Vegyszeres tartállyal rendelkezik a tisztítószernek és külön koszos víz tartállyal a szennyeződésnek. A két ellentétesen forgó hengerkefe tisztítási hatékonysága több tényező együttes működésének köszönhető. A szembeforgó kefék magas fordulatszáma, valamint kefékre kijuttatott tiszta víz, és a felsúrolt szennyes víz azonnali különválasztása egyedi takarítási hatékonyságot biztosít. A hagyományos tisztítási módszerekhez képest ez akár 90% -os víz- és tisztítószer-megtakarítást tesz lehetővé! A tiszta víz egy kiváló oldószer és egyben a szennyeződés megkötő, valamint a szállítóközeg funkcióját is betölti. A kefék alaposan átdolgozzák a szőnyeg illetve a járólap mélyebb részeit is.

A padlón maradó kevés nedvesség miatt gyors a száradás, így a tisztítás után rövid időn belül ismét használható a járófelület. (Kemény burkolaton 5-10 perc, szőnyegen maximum 60 perc a száradási idő!)

A hengerkefék speciális kialakítása lehetővé teszi minden típusú járófelület tisztítását és akár 20 mm-es mélyedésekből is tisztít
(pl.: mozgólépcsők, mozgójárdák).

A szőnyegeken, a nedves forgókefék fellazítják a berakódott szennyeződéseket és foltokat. Ezzel nem csak a teljes felület tisztítását végzik el, hanem a kefék felfelé forgásának köszönhetően a letaposott szőnyegfelületek ismét visszanyerik eredeti állapotukat és puhaságukat is.

A Rotowash padlótisztító gépek különösen alkalmasak kórházak, idősek otthonai, iskolák, szállodák, éttermek, sportlétesítmények, fitnesztermek, irodák, orvosi rendelők, raktárak, autószervizek, mélygarázsok, kereskedelmi üzletek, mozgólépcsők, mozgójárdák és mindenfajta járófelületének tisztítására.
Kifejezetten ajánljuk építkezés, felújítás utáni makacs szennyeződések, fágyolréteg eltávolítására.

PADLÓ ÉS
PADOZATTISZTÍTÓ

MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ

GŐZ- ÉS ABLAKTISZTÍTÓ