Irodatakarítás

Irodatakarítás

A klasszikus értelemben vett irodatakarítást sok esetben nem veszik elég komolyan a cégvezetők. Leggyakrabban azzal találkozunk, hogy a saját munkavállalóiktól várják el, hogy a saját munkakörnyezetüket és az ahhoz tartozó szociális helyiségeket (mosdókat, konyhát, étkezőt) tisztán tartsák. Ez előbb-utóbb hanyagsághoz vezet, amelyet idővel a munkavállalók munkamoráljának, és a felületek állagának romlása követ. Nagyobb irodáknál, irodaházaknál pedig egyszerűen lehetetlen is a kivitelezése, nyomon követése. Pedig az irodatakarítás célja a kellemes, tiszta és higiénikus munkakörnyezet biztosítása lenne.

Megoldás az irodatakarítás bármely területén

Az indigoCLEAN bármilyen irodatakarítással kapcsolatos igényre megoldást nyúlt, nincs számunkra túl nagy vagy túl kis megbízás. Keressen fel minket, és díjtalanul elkészítjük takarítási tervét és a takarítási ajánlatot.

Irodatakarítás napi, heti rendszerességgel

A terület nagyságától, a szennyeződések jellegétől és a dolgozók vagy ügyfelek létszámtól függően, a megrendelő igényeihez igazodva végezhetünk napi, heti többszöri vagy heti egyszeri irodatakarítást. De akár eseti nagytakarításra is adhat megbízást. Kérheti a munkavégzést munkaidőn túl, hogy ne zavarjuk a munkatársait a napi feladataik ellátása közben, de igény esetén akár folyamatos takarítói jelenlétet is tudunk biztosítani, ha például a higiéniai elvárásaik ezt indokolják.

A napi vagy heti irodatakarítás részeként alapvetően a portalanítást, a padozat tisztítását, a munkaállomások portalanítását és tisztítását, a mosdók-és teakonyhák takarítását és fertőtlenítését, hamutartók és szeméttárolók ürítését végezzük el. Ez a lista az egyedi igényeknek, illetve a szennyeződések típusának megfelelően teljesen személyre szabható.

Tisztaság és fertőtlenítés

A szakszerű irodatakarítás rendkívül fontos, hiszen higiénikus, kellemes és produktív munkakörnyezetet biztosít. A tisztaság nemcsak jól néz ki, de fontos benyomást tesz a látogatókban, üzleti partnerekben, ügyfelekben, amely minden cég számára fontos. Ráadásul a COVID-19 megváltoztatta az emberek higiéniához való hozzáállását is. A kórokozóktól, betegségektől való félelem felhívta a figyelmet a fertőtlenítés jelentőségére. Ebben megnyugtató segítséget tudunk nyújtani: a napi takarítási rutinban kiváló minőségű, fertőtlenítő hatású vegyszereket alkalmazunk, hogy ne csak kellemes, de biztonságos is legyen az a munkakörnyezet, amelyet biztosítani tud a dolgozóinak. Ha pedig mindenre kiterjedő, gyors és alapos megoldást szeretne a vírusok és baktériumok ellen, hidegködös fertőtlenítő eljárásunkat is választhatja.

A hidegködös fertőtlenítésről bővebben ITT olvashat.

A megfelelő irodatakarításnak jelentős szerepe van az állagmegőrzésben is, hiszen az alaposan, megfelelő vegyszerekkel és eszközökkel tisztított felületek élettartama jelentősen megnő. Sajnos sokszor találkozunk olyan felületekkel, amelyeket nem megfelelő, maró hatású vegyszerrel takarítottak korábban, vagy olyan eszközzel, amely megsértette azok felületét. Sajnos a hozzá nem értésből eredő felületsérüléseket utólag már nem, vagy csak nagyon költségesen lehet helyrehozni. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő partnert válasszon a takarításban is.

Irodák takarítása: garantált minőségű tisztítószerekkel

Az indigoCLEAN minden speciális szennyeződésre, kiváló minőségű professzionális tisztítószereket használ, amelyek mindegyike rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, biztonsági adatlappal. Cégünk elsősorban 100%-ben magyar tulajdonban lévő tisztítószergyártók termékeivel dolgozik, ezzel tudatosan segítve a hazai gazdaságot.

Ha iroda, irodaház, iskola, üzlethelyiség, étterem vagy szálloda takarításra lenne szüksége, keressen minket bizalommal.

Elsősorban Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk az ipari takarításra vonatkozó megrendeléseket, de eseti vagy nagyobb volumenű rendszeres megbízásokkal hívjon bátran az ország egyéb területeiről is! Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.