Rendezvény-takarítás

Rendezvény-takarítás

Az indigoCLEAN céges vagy fesztivál jellegű tömegrendezvények tisztaságának biztosítását is vállalja. A helyszín előtakarítása, a lebonyolítás alatti takarító felügyelet biztosítása és a rendezvény utáni takarítás is választható. Legyen szó nagyobb családi rendezvényről, esküvőről, szórakozóhelyről, vagy nagyméretű fesztiválokról, vállaljuk a lebonyolítás alatti és az azt követő teljes körű takarítást, helyreállítást!

Mi magunk is tudjuk, hogy nincs rosszabb annál, mikor egy buli, kerti party, családi rendezvény után nekünk még fáradtan el kell takarítani a romokat. Ez többé nem lehet probléma. Kollégáink rugalmasan alkalmazkodva vállalják a rendezvények utáni nagytakarítást. De megrendelheti a rendezvény helyszínére kiszemelt helyiség előtakarítását is, sőt kérésére a rendezvény lefolyása alatt takarító felügyeletet is biztosítani tudunk.

Rendezvényt szervezel? Hidd el, profi takarítókkal egyszerűbb, hívd az indigoCLEAN-t!

Elsősorban Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk az ipari takarításra vonatkozó megrendeléseket, de eseti vagy nagyobb volumenű rendszeres megbízásokkal hívjon bátran az ország egyéb területeiről is! Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.