Zöldterület-kezelés

Zöldterület-kezelés

Zöldterület kezelés professzionális módon: Akár társasházakhoz tartozó kertről, akár irodák, raktárak, üzemek környezetéről vagy kihasználatlan, ipari területekről van szó, nagyon fontos a zöldterületek szakszerű kezelése, gondozása, fenntartása. Mi az indigoCLEAN-nél szeretjük a természetet, és azt valljuk, hogy az embernek szüksége van zöldterületre maga körül. De fontos, hogy a zöldterület ápolt is legyen. 

Az esztétikus és rendezett zöldterületek kialakítása, fenntartása idő, szakértelem és eszköz igényes feladat. A zöldterület-gondozás szolgáltatásaink során a közterületek zöldfelületeit, társasházak, ipari területek parkjait tartjuk karban, hogy megbízóink számára egy élvezhető, rendezett, esztétikus környezetet biztosítsunk. Ehhez megfelelő eszközökkel és szakértelemmel rendelkezünk. Helyszínfelmérés alapján kialakítjuk az Önök számára előnyös megoldást.

Kertgondozás, zöldterület kezelés szolgáltatásaink:

  • Fűnyírás, fűkaszálás, gyommentesítés
  • Dísznövények gondozása
  • Földpótlás, mulcspótlás
  • Zöldhulladék elszállítása, betonfelületek felseprése
  • Napelemparkok gondozása, karbantartása
  • Szezonális feladatok ellátása
    (levélszedés, gallyazás, hótakarítás stb.)

Zöldterület kezelés, karbantartás törvényi kötelesség is

A zöldterület karbantartása sok esetben törvényi kötelesség is! Akár többmillió forintra is rúghat a növényvédelmi bírság, amelyet parlagfű általi fertőzöttségért szabhatnak ki a hatóságok. Ráadásul a parlagfű gyorsan nő, a gondozatlan zöldterületeken hamar megjelenik és elszaporodik. Az indigoCLEAN segít parlagfűmentesíteni zöldterületét!

Zöldterület kezelés modern gépekkel, anyagokkal, felkészült munkatársakkal

A zöldterület-kezelést modern gépekkel, eszközökkel, a környezetvédelmi előírásoknak megfelelő anyagokkal, valamint felkészült munkatársaink közreműködésével végezzük. A zöldterület-fenntartási munkákat végezhetjük rendszeresen, havi általánydíj ellenében, vagy alkalomszerűen is, megbízóink igényeihez igazodva. Bízza ránk a fűfelületek, kertek, parkok gondozását, fenntartását és élvezze a rendezett, igényes zöld terek látványát!

Parkgondozás, parkkezelés egész évben

A parkkezelés, parkgondozás nem ér véget a tél beköszöntével. Nem csak a szó szoros értelmében vett „zöld” területek fenntartásával foglalkozunk, hanem teljes körű téli szolgálatot is biztosítunk megbízóink számára. Ez a szolgáltatás téli hó-és síkosságmentesítést, és ehhez tartozó folyamatos készenlétet foglal magába. Szerződéseink értelmében, akár 0-24 órás hóügyeleti szolgáltatást tudunk biztosítani megrendelőinknek a téli időszakban. Átalánydíjas szolgáltatásunkban vállaljuk, hogy a hóeséstől számított, szerződésben rögzített időn belül a helyszínen megkezdjük a hóeltakarítást és a síkosságmentesítést. 

Téli szolgálat, akár 24 órás ügyeletben

A téli szolgálatot kérheti 24 órás ügyeleti időben. Igény szerint automatikus felvonulást biztosítunk, de lehetőség van riasztásra is, ebben az esetben csak akkor vonulunk fel, amikor a megrendelő azt jelzi felénk. 

A hó- és síkosságmentesítést jellemzően parkolók, járdák, vagy ipari területeken lévő magánutak tisztítása, tisztán tartására érdekében végezzünk, de társasházak magántulajdonban lévő belső úthálózatának takarítását is megrendelheti. 

Téli szolgálatunk, hó- és síkosságmentesítési szolgáltatásunk csak takarítási vagy biztonsági szolgáltatásaink kapcsán szerződött partnereink számára elérhetőek!

A téli szolgálatra vonatkozó megrendeléseket Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk.

Fő vállalási területünk

Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.