RÓLUNK

INDIGO CLEAN, A TISZTASÁG SZAKÉRTŐJE

PROFI MEGOLDÁS A MINDENNAPOKRA

Mi tudjuk, hogy a tisztaság az üzleti szférában épp olyan fontos, mint a háztartásokban. De amennyire fontos, annyira problémás is lehet a megoldása. Az Ön cégénél is probléma, hogy ki és mikor végzi el a takarítási feladatokat, na és persze hogyan, illetve milyen hatékonysággal? Nem talál megfelelő takarítószemélyzetet, problémát jelent a tisztítószerek beszerzése? Nem szeretne a cég profiljától eltérő problémákkal napi szinten foglalkozni? Bízza profikra a takarítást! Legyen szó gyártóüzemek, raktárak, szállodák, éttermek, konyhák, iskolák vagy irodák, üzlethelyiségek takarításáról, mi professzionális megoldást kínálunk.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK, MELLYEL ÜGYFELEINKET TEHERMENTESÍTJÜK

PROFIZMUS, GARANCIA, DISZKRÉCIÓ

Nagyobb volumenű munkák esetén háztartásokban is segíteni tudunk: festés, felújítás, építkezés utáni takarítás esetén keressen minket bizalommal. Mi tudjuk, hogy sokunk nehezen enged idegeneket az otthonába. Éppen ezért csak megbízható, precíz munkatársakkal dolgozunk együtt, amiért felelősséget is vállalunk.
Segíteni tudunk ablak- és egyéb üvegfelületek tisztításával kapcsolatban háztartásokban is, sőt kérheti ezen felületek nanotechnológiás kezelését, hogy a tisztaság akár évekig is fenntartható legyen.