TAKARÍTÁS

Takarítás

Legyen szó lakások, házak, irodák, üzemek vagy raktárak takarításáról, mi kényelmes, megfizethető és profi megoldás nyújtunk. Napi szintű, heti vagy havi rendszerességű, esetleg alkalmi takarítást szeretne?

Kérje ajánlatunkat!

Rend és tisztaság az otthonában

Az élet mindig zajlik körülöttünk. A gyerekek, a háziállatok nem tudnak odafigyelni környezetükre, emiatt folyamatosan takarítanunk kellene lakásunkban. Munkatársaink segítségével könnyedén fenntarthatja otthona tisztaságát, biztonságát, ezzel tehermentesítve önmagát. Engedje, hogy az otthon egy kényelmes, tiszta, biztonságos élettér legyen családja számára, ne folyamatos munka!

Kérje napi, heti vagy eseti rendszerességgel munkatársaink segítségét!

Extra lakossági szolgáltatások: 

•  szőnyeg-és kárpittisztítás
•  szagtalanítás
•  vasalás, mosás
•  sütőtakarítás, hűtőtakarítás
•  mennyezet-, padló- és faltisztítás
•  vízkár utáni helyreállítás

Munkatársaink egyenletes minőségben dolgoznak, az Ön igényeit mindig maximálisan figyelembe véve, pontos munkaleírás alapján.

Kollégáinkat szigorú követelmények szerint, egészségügyi és erkölcsi vizsgálatok mellett választjuk ki. Megbízható, precíz kollégákkal dolgozunk együtt, amiért felelősséget is vállalunk.

Takarításinkhoz professzionális tisztítószereket használunk, de igény szerint bio takarítószerek használata is kérhető!

Iroda-, üzlettakarítás

Az irodák, üzlethelyiségek napi takarítása a folyamatos használatból eredő szennyeződések eltávolítását jelenti. Takarítási szolgáltatásunkat minden esetben az Önök egyedi igényeihez igazítjuk! Választható napi, heti 2-3 alkalmas takarítási szolgáltatás, vagy csak eseti nagytakarítás. Kérhetik a munkavégzést munkaidőben, de akár este vagy hajnalban is. Igény esetén vállaljuk a napi higiéniai termékek beszerzését is, hogy munkatársaiknak csak a munkára kelljen koncentrálniuk.

Irodája vagy üzlethelyisége takarítását kiegészítheti zöldterület-gondozással is, hogy a zöld környezetre se legyen gondja többé. Ehhez a szolgáltatásunkhoz téli időszakban síkosságmentesítést is kérhet.

Vállaljuk garázsok, mélygarázsok, lépcsőházak takarítását is. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Gyártóüzemek, raktárak, éttermek, szállodák. Kollégáink egészségügyi kiskönyvvel rendelkeznek. Élelmiszeripari területen (gyártóüzemek, pékségek, éttermek, szállodák) is vállaljuk akár a napi szintű, akár az eseti takarítást, auditokra való felkészülést, teljes szakmai tanácsadást. Extra szolgáltatásként kérheti a higiéniai termékek beszerzését is. Eseti, rendszeres, napi vagy akár folyamatos jelenlétet biztosító szolgáltatásainkról kérje egyedi ajánlatunkat!

Ehhez a szolgáltatásunkhoz téli időszakban síkosságmentesítést, hóeltakarítást is kérhet.

Rendezvények utáni takarítás

Legyen szó kerti party-ról, családi szülinapozásról lakásban vagy kertben, céges rendezvényről, szórakozóhelyekről, vagy nagyméretű fesztiválokról, vállaljuk a lebonyolítást követő teljes körű takarítást, helyreállítást! Mi magunk is tudjuk, hogy nincs rosszabb annál, mikor egy buli, kerti party, családi rendezvény után nekünk még fáradtan el kell takarítani a romokat. Ez többé nem lehet probléma. Kollégáink rugalmasan alkalmazkodva vállalják a rendezvények utáni nagytakarítást. De megrendelheti a rendezvény helyszínére kiszemelt helyiség előtakarítását is, sőt kérésére a rendezvény lefolyása alatt takarító felügyeletet is biztosítani tudunk.