Ipari takarítás

Ipari takarítás

Az indigoCLEAN az ipari tisztítás területén kínál megoldásokat kis, közepes és nagyvállalatok számára egyaránt. Az üzemi és gyárépület-takarítás (vagyis ipari takarítás) rendkívül specifikus feladat, ahol mindenképp érdemes erre felkészült, gyakorlott céget megbíznia. Az ipari takarítás minden esetben egyedi, mivel alkalmazkodnia kell a hely és a szennyeződések sajátosságaihoz.

Az ipari tisztítás általában folyamatos jelenlétet igényel. Munkatársaink szervezetten, rugalmasan, és a kellő szaktudás birtokában teszik a dolgukat az üzemi vagy gyárépület-takarítás folyamán, az üzem működésének láthatatlan részeként

Az indigoCLEAN az ipar különböző területein végez üzemtakarítási, gyártakarítási munkákat. Jól képzett, gyakorlott munkatársainkkal a legjobb minőségű, speciális ipari tisztítószerek felhasználásával minden speciális, egyedi igényt képesek vagyunk kielégíteni. Korszerű takarítógépekkel tesszük még hatékonyabbá a munkánkat, amelyeket az adott helyszín adottságaihoz tudunk alakítani.

A tisztaság elengedhetetlen feltétele a balesetmentes munkavégzésnek, így a termelékenység hatékonyságának is. Ezért olyan fontos, hogy felkészült és tapasztalattal rendelkező takarító céget bízzon meg.

Ipari takarításban nincs számunkra akadály

Egészen a többezer négyzetméteres gyáraktól, csarnokoktól, raktáraktól a kisebb üzemekig, szervízekig mindenre nyújtunk megoldást. Bármilyen ipari terület tisztítását vállaljuk: gyártóüzemeket, élelmiszerfeldolgozó üzemeket, üzemi konyhákat, raktárakat, csarnokokat, logisztikai központokat stb. Minden esetben alaposan felmérjük az adott hely speciális igényeit: a gyártási folyamatokat, a szennyeződések típusát, a higiéniai igényeket, a tűz- és munkavédelmi szabályokat, a munkarendet és még számtalan olyan tényezőt feltérképezünk, amely befolyásolja a takarítási feladatok elvégzését. Mindezek alapján készítjük el az adott helyre szabott takarítási tervet és  választjuk meg a specifikus takarítási technológiát.

Garantált minőségű ipari tisztítószerek

Az indigoCLEAN minden speciális szennyeződésre, kiváló minőségű ipari tisztítószereket használ, amelyek mindegyike rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal, biztonsági adatlappal. Cégünk elsősorban 100%-ban magyar tulajdonban lévő tisztítószergyártók termékeivel dolgozik, ezzel tudatosan segítve a hazai gazdaságot.

Komplex létesítmények takarítása

Az ipari területek takarításán túl az indigoCLEAN teljes létesítmények takarítását végzi: irodatakarítást, szociális helyiségek (ebédlők, mosdók, tusolók, öltözők, konyhák) takarítását, és a külső területek, parkok, parkolók takarítását, gondozását és téli hóeltakarítását is. Egy kézben tudjuk kezelni az egész vállalkozás vagy gyártókomplexum valamennyi takarítási feladatát, sőt akár a biztonsági teendőket is. Válasszon komplex, megbízható partnert ha takarításról, zöldterület-kezelésről és biztonsági szolgáltatásokról, portaszolgálatról van szó! Keressen minket bizalommal!

Elsősorban Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk az ipari takarításra vonatkozó megrendeléseket, de eseti vagy nagyobb volumenű rendszeres megbízásokkal hívjon bátran az ország egyéb területeiről is! Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.