Biztonsági szolgálat, vagyonvédelem

Biztonsági szolgálat,
vagyonvédelem

A takarítás mellett cégük másik fókuszpontja az őrzés-védelem. Komplex szolgáltatásunk részeként biztonsági, személy- és vagyonvédelmi, őrzési feladatok elvégzését is vállaljuk.

Biztonsági, őrzés-védelmi szolgáltatásaink:

  • portaszolgálat
  • 24 órás védelem
  • járőrözési feladatok
  • fémdetektoros ellenőrzés
  • beléptetési rendszerek kiépítése és kezelése
  • irodaépületek, raktárak, gyártóüzemek, logisztikai központok személy- és vagyonvédelme
  • megbízóhoz érkező személyek fogadása, kísérése

A biztonság érzése kulcsfontosságú a vállalkozások és az emberek számára. Mi azért dolgozunk, hogy ezt a biztonságérzetet biztosítsuk és fenntartsuk nap mint nap. Munkatársaink gondoskodnak az épületek és az emberek biztonságáról. Biztonsági személyzetünk állandó jelenlétével fenntartja az épületek, intézmények, ipari területek rendjét, működését és védi a tulajdont. Azáltal, hogy felismerjük a lehetséges eseményeket, mielőtt azok bekövetkeznek, reagálunk a helyzetekre, amikor azok előfordulnak, növeljük az emberek biztonságérzetét.

Szeretné biztonságban vagy nyugalomban tudni munkatársait és vagyontárgyait? Kollégáink ellenőrzik és dokumentálják a megrendelő területére történő be- és kilépők jogosultságát, a ki- és belépő gépjárművek rakományát és menetokmányait, a parkolók rendeltetésszerű használatát. Megakadályozzák az ittas, bódult állapotban lévő személyek belépését, igény szerint ellenőrzik a ki- és belépők ruházatát és csomagjait. Kezelik a kulcsok kiadását és visszavételét. Figyelmeztetik a létesítmény belső rendjét megsértőket, illetve megakadályozzák a rendet zavaró események, körülmények kialakulását. Szükség vagy igény szerint járőrözéssel ellenőrzéseket hajtanak végre. A biztonsági szolgáltatásainkat teljes egészében ügyfeleink igényeire szabjuk!

KÉPZETT ÉS VÁLOGATOTT BIZTONSÁGI SZAKEMBEREK

Cégünk képzett személy- és vagyonvédelmi munkatársakat alkalmaz, akik nem csak szakmai alkalmassággal és gyakorlattal kell, hogy rendelkezzenek, hanem meg is kell felelniük az Indigo Cleaning & Security szigorú etikai szabványainak is. A biztonsági személyzetünk folyamatos átvilágítás, tesztelés és képzés alatt áll, hogy megbízóink az iparág legmegbízhatóbb szakembereit kapják. Számunkra kiemelten fontos, hogy kollégáink a szakmai tudáson túl az olyan szükséges emberi kvalitásokkal is rendelkezzenek, mint a jómodor, a határozott, ugyanakkor udvarias fellépés, az igényes megjelenés és megfelelő szintű kommunikációs készség.

A biztonsági szolgálatra és vagyonvédelemre vonatkozó megrendeléseket Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk. Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.