Padló és padozattisztító

Takarítógép-kölcsönzés

PADLÓ ÉS PADOZATTISZTÍTÓ

Nedves és száraz porszívó

Kärcher WD 6

Bérleti díj: Válassza ki mikor és mennyi időre bérelné ki a Kärcher WD 6 gépet:

Áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A kiszállítási díj a bérleti díjon felül, külön fizetendő.
A kiszállítási díjakról itt olvashat. A szükséges kaucióról érdeklődjön kollégánktól: +36 30 325 1983

Kärcher WD 6 ultra-erős és energiatakarékos nedves-száraz porszívó a felújítási munkálatok során keletkező szennyeződések eltávolítására. A gép külön előnye, hogy könnyedén összeköthető a különböző gépekkel, szerszámokkal, így folyamatosan el tudja szívni a munkálatok során keletkező forgácsot, port és egyéb hulladékot. Szűrője és porzsákja pillanatok alatt cserélhető.

Hengerkefés szőnyeg-
és padozattisztító gép

Rotowash r45

Bérleti díj: Válassza ki mikor és mennyi időre bérelné ki a Rotowash R45 gépet:

Áraink forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák.
A kiszállítási díj a bérleti díjon felül, külön fizetendő.
A kiszállítási díjakról itt olvashat. A szükséges kaucióról érdeklődjön kollégánktól: +36 30 325 1983

45 cm széles hengerkefés takarítógép, szőnyegtisztításhoz, járólapok, fugák tisztításához. Vegyszeres tartállyal rendelkezik a tisztítószernek és külön koszos víz tartállyal a szennyeződésnek. A két ellentétesen forgó hengerkefe tisztítási hatékonysága több tényező együttes működésének köszönhető. A szembeforgó kefék magas fordulatszáma, valamint kefékre kijuttatott tiszta víz, és a felsúrolt szennyes víz azonnali különválasztása egyedi takarítási hatékonyságot biztosít. A hagyományos tisztítási módszerekhez képest ez akár 90% -os víz- és tisztítószer-megtakarítást tesz lehetővé! A tiszta víz egy kiváló oldószer és egyben a szennyeződés megkötő, valamint a szállítóközeg funkcióját is betölti. A kefék alaposan átdolgozzák a szőnyeg illetve a járólap mélyebb részeit is.

A padlón maradó kevés nedvesség miatt gyors a száradás, így a tisztítás után rövid időn belül ismét használható a járófelület. (Kemény burkolaton 5-10 perc, szőnyegen maximum 60 perc a száradási idő!)

A hengerkefék speciális kialakítása lehetővé teszi minden típusú járófelület tisztítását és akár 20 mm-es mélyedésekből is tisztít
(pl.: mozgólépcsők, mozgójárdák).

A szőnyegeken, a nedves forgókefék fellazítják a berakódott szennyeződéseket és foltokat. Ezzel nem csak a teljes felület tisztítását végzik el, hanem a kefék felfelé forgásának köszönhetően a letaposott szőnyegfelületek ismét visszanyerik eredeti állapotukat és puhaságukat is.

A Rotowash padlótisztító gépek kifejezetten alkalmasak iskolák, szállodák, éttermek, sportlétesítmények, fitnesztermek, irodák, kereskedelmi üzletek, mozgólépcsők, mozgójárdák és mindenfajta járófelület tisztítására. Kiválóan alkalmas érdes felületek tisztításához, illetve építkezés, felújítás után a fágyolréteg eltávolítására, gumipadozat tisztítására.

SZŐNYEG ÉS
KÁRPITTISZTÍTÓ

MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ

GŐZ- ÉS ABLAKTISZTÍTÓ