Blog

Miért takarítsunk gőzzel?

A hagyományos takarítási technológiák gyakran csak felületesen távolítják el a szennyeződéseket. A gőz ezzel szemben tisztításkor a szennyeződés és a felszín közötti mikroszkópikus méretű résekbe is behatol. Ezáltal a legmakacsabb szennyeződésrészecskét is feloldja. A gőztisztítás ezért különösen alapos és higiénikus – súrolás és polírozás nélkül is.

Környezetbarát

A gőzzel való tisztítás vegyszerek nélküli tisztítást jelent. A gőz ereje és hőmérséklete feloldja a makacs szennyeződéseket, ezért felesleges tisztítószert használni. 

Egészségesebb

Aki gőzzel takarít, védi magát és családját. Hiszen a gőzkoncentrátum a tisztítóoldatokkal ellentétben nem hagy hátra allergén maradványokat a megtisztított felületeken. Ez különösen a kisgyermekekre nézve fontos, akik szívesen veszik a szájukba a tárgyakat. A tisztítószer hibás alkalmazása miatt bekövetkező balesetek, a tisztítószerek által kiváltott bőrirritációk és más egészségügyi kockázatok sem merülnek fel a gőznél.

Az allergiások is fellélegezhetnek. Mivel a gőz megköti a port és ezáltal semmilyen allergiát okozó anyagot (házi poratkát vagy azok ürülékét) nem kavar fel, a lakás levegője is érezhetően tisztább lesz.

Nagy tisztítóhatás

A tisztító gőz titka a gőzlöket és a hőmérséklet kombinációjában rejlik. Ezáltal a szennyeződés nem csak könnyebben oldódik fel, hanem a nehezen hozzáférhető helyek is sokkal egyszerűbben elérhetők és alaposabban tisztíthatók. Mindezt vegyszerek nélkül!

Mivel a gőzfejlesztés mentesíti a vizet az ásványi anyagoktól, a készülékeink által kibocsátott vízgőz nem hagy hátra vízkőmaradványokat és nem csíkoz.

Béreljen professzionális takarítógépet az IndigoClean-től, és végezze el maga az atkamentesítést.

Elsősorban Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk a takarításra vonatkozó megrendeléseket, de eseti vagy nagyobb volumenű rendszeres megbízásokkal hívjon bátran az ország egyéb területeiről is! Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.

INDIGO Cleaning & Security Services, info@indigoclean.hu, +36 30 325 1983