TAKARÍTÁS AZ ÜZLETI SZFÉRÁBAN

Takarítás az üzleti szférában

Mi tudjuk, hogy a tisztaság az üzleti szférában épp olyan fontos, mint a háztartásokban. Az Ön cégénél is probléma, hogy ki és mikor végzi el a takarítási feladatokat, na és persze hogyan, illetve milyen hatékonysággal? Nem talál megfelelő takarítószemélyzetet, problémát jelent a tisztítószerek beszerzése? Nem szeretne a cég profiljától eltérő problémákkal napi szinten foglalkozni? Bízza profikra a takarítást!

Legyen szó gyártóüzemek, raktárak, szállodák, éttermek, konyhák, iskolák vagy irodák, üzlethelyiségek takarításáról, mi professzionális megoldást kínálunk.

TELJES KÖRŰ SZOLGÁLTATÁSOK, MELLYEL ÜGYFELEINKET TEHERMENTESÍTJÜK

Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítjuk ki, és fejlesztjük folyamatosan. Tökéletesen az Önök igényeihez igazodva alakítjuk ki a takarítási tervet: ha kell egyszerre több munkatárssal, ha kell munkaidőben vagy munkaidőn túl (akár éjjel), de akár állandó jelenléttel is végezzük a munkát. Vállaljuk a takarítószerek és –eszközök teljes körű beszerzését. Önnek és kollégáinak csak a szoros értelemben vett munkájukkal kell foglalkoznia, a takarítás terhét mi levesszük a vállakról.

Választhat rendszeres (napi vagy heti néhány alkalmas, heti vagy kétheti rendszerességű) takarítást, de kérheti eseti nagytakarítás szolgáltatásunkat is.
Raktárak, irodák, üzlethelyiségek, gyártóüzemek stb. – bármilyen igényről van szó, kérésére kialakítjuk az elvárásoknak maximálisan megfelelő, szakmai szemmel is ideális ajánlatot. Vállalunk auditokra való felkészülést, akár élelmiszeripari területen is, illetve teljes szakmai tanácsadást.

PROFIZMUS, GARANCIA, DISZKRÉCIÓ

Az elégedettséget hozzáértő kollégákkal, illetve professzionális takarítószerek és –eszközök használatával biztosítjuk.
Hívja munkatársunkat személyes egyeztetésre, és a felmérés, beszélgetés alapján mi díjtalanul elkészítjük önnek cége takarítási tervét és az ajánlatot!

ABLAKPUCOLÁS

Önt is zavarja az ujjlenyomatos, poros ablaküveg? Szeretné, ha irodáját, üzletét vagy akár nagyobb épületeken is újra zavartalanul átjárhatná a fény? Bízza takarító csapatunkra az üvegfelületek tisztítását! Az IndigoClean segítségével fáradozás nélkül, költséghatékonyan varázsolhatja ablakait, kirakatüvegeit tisztává akár álvánnyal vagy emelőkosaras daruval elérhető magasságokban is.
(Alpintechnikát igénylő takarítást nem vállalunk.)

NANOTECHNOLÓGIÁS KEZELÉSEK ÜVEGFELÜLETEKEN

Ha szeretné, hogy ablakai, átriuma, zuhanykabinjai, de akár napelemei hosszú ideig tiszta és ragyogó lenne, kérje nanotechnológiás felületkezelési eljárásunkat.
Ennek köszönhetően felületei hosszú ideig nagyon jó, vizet, illetve olajtartalmú folyadékokat is lepergető hatásúak lesznek.
Választhat aktív bevonatot is: amely szétbontja a szennyeződés-részecskéket, amelyeket az eső fellazít, majd eltávolít.
A technológiáról, felhasználási lehetőségekről és árakról érdeklődjön e-mailben vagy telefonon.

RENDEZVÉNYEKET IS NYŰG NÉLKÜL?

Céges rendezvényei tisztaságát is biztosítjuk: előtakarítás, lebonyolítás alatti takarító felügyelet és a rendezvény utáni takarítás is választható.
De nem csak céges rendezvényekhez hívhat miket, legyen szó nagyobb családi rendezvényről, szórakozóhelyekről, vagy nagyméretű fesztiválokról, vállaljuk a lebonyolítást követő teljes körű takarítást, helyreállítást! Mi magunk is tudjuk, hogy nincs rosszabb annál, mikor egy buli, kerti party, családi rendezvény után nekünk még fáradtan el kell takarítani a romokat. Ez többé nem lehet probléma. Kollégáink rugalmasan alkalmazkodva vállalják a rendezvények utáni nagytakarítást. De megrendelheti a rendezvény helyszínére kiszemelt helyiség előtakarítását is, sőt kérésére a rendezvény lefolyása alatt takarító felügyeletet is biztosítani tudunk.