Takarítás az üzleti szektorban

Takarítás az üzleti szektorban

Mi tudjuk, hogy a tisztaság az üzleti szférában épp olyan fontos, mint a háztartásokban. Az Ön cégénél is probléma, hogy ki és mikor végzi el a takarítási feladatokat, na és persze hogyan, illetve milyen hatékonysággal? Nem talál megfelelő takarítószemélyzetet, problémát jelent a tisztítószerek beszerzése? Nem szeretne a cég profiljától eltérő problémákkal napi szinten foglalkozni? Bízza profikra a takarítást! Legyen szó gyártóüzemek, raktárak, szállodák, éttermek, konyhák, iskolák vagy irodák, irodaházak, üzlethelyiségek takarításáról, mi profi megoldást kínálunk.

Tartsa tisztán a munkahelyét egyszerűen:
az indigoCLEAN-nel!

Teljes körű Takarítási szolgáltatások

Szolgáltatásainkat ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítjuk ki, és fejlesztjük folyamatosan. Tökéletesen az Önök igényeihez igazodva alakítjuk ki a takarítási tervet: ha kell egyszerre több munkatárssal, ha kell munkaidőben vagy munkaidőn túl (akár éjjel), de akár állandó jelenléttel is végezzük a munkát. Vállaljuk a takarítószerek és –eszközök teljes körű beszerzését. Önnek és kollégáinak csak a szoros értelemben vett munkájukkal kell foglalkoznia, a takarítás terhét mi levesszük a vállakról.
Választhat rendszeres (napi vagy heti néhány alkalmas, heti vagy kétheti rendszerességű) takarítást, de kérheti eseti nagytakarítás szolgáltatásunkat is.

Raktárak, irodák, üzlethelyiségek, gyártóüzemek stb. – bármilyen igényről van szó, kérésére kialakítjuk az elvárásoknak maximálisan megfelelő, szakmai szemmel is ideális ajánlatot.

Vállalunk auditokra való felkészülést, akár élelmiszeripari területen is, illetve teljes szakmai tanácsadást.

PROFIZMUS, GARANCIA, DISZKRÉCIÓ

Az elégedettséget hozzáértő, szakképzett kollégákkal, illetve professzionális takarítószerek és –eszközök használatával biztosítjuk. Hívja munkatársunkat személyes egyeztetésre, és a felmérés, beszélgetés alapján mi díjtalanul elkészítjük önnek cége takarítási tervét és az ajánlatot!

Elsősorban Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk az üzleti szféra takarításra vonatkozó megrendeléseit, de eseti vagy nagyobb volumenű rendszeres megbízásokkal hívjon bátran az ország egyéb területeiről is! Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.