Takarítás a háztartásokban

Takarítás a háztartásokban

Nagyobb volumenű munkák esetén háztartásokban is segíteni tudunk: festés, felújítás, építkezés utáni takarítás esetén keressen minket bizalommal.
A festés, felújítás után megújul életterünk, jó érzés fog el minket, mintha felfrissülnénk. Ugyanez a helyzet, ha építkeztünk: már alig várjuk, hogy birtokba vegyük az új házunkat, irodánkat, csak az a fránya takarítás ne lenne. Ráadásul a legrosszabbik fajta: festékfoltok, ragasztómaradványok, por és még sorolhatnánk.

Időigényes, speciális anyagokra és eszközökre van szükség, és rengeteg munkára. Az indigoCLEAN erre is tud megoldást.

Felújítások után egy jól kidolgozott, szakmai tapasztalatokon alapuló munkarendszert ajánlunk: első lépésként portalanítjuk a felületeket, az apróbb résekben is. A vizes helyiségekben fertőtlenítést végzünk. A burkolatokat és felületeket a számukra ideális vegyszerekkel takarítjuk tisztára. Végső fázisban pedig ápolószerekkel kezeljük.

Így otthona tiszta, biztonságos élettér lehet családja számára, az indigoCLEAN-nel könnyedén.

Tudjuk, hogy sokunk nehezen enged idegeneket az otthonába. Éppen ezért kollégáinkat szigorú követelmények szerint, egészségügyi és erkölcsi vizsgálatok mellett választjuk ki. Megbízható, precíz munkatársakkal dolgozunk együtt, amiért felelősséget is vállalunk.

Takarításinkhoz professzionális tisztítószereket használunk, előnyben részesítjük a bio takarítószerek használatát!

Elsősorban Tata és Tatabánya vonzáskörzetéből várjuk az ipari takarításra vonatkozó megrendeléseket, de eseti vagy nagyobb volumenű rendszeres megbízásokkal hívjon bátran az ország egyéb területeiről is! Fő vállalási területünk: Tata, Tatabánya, Komárom, Almásfüzitő, Szomód, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Neszmély, Naszály, Szőny, Baj, Vértesszőlős, Tarján, Szár, Szárliget, Környe, Kömlőd, Oroszlány.