TAKARÍTÁS A HÁZTARTÁSOKBAN

FESTÉS VAGY FELÚJÍTÁS UTÁNI TAKARÍTÁS? BÍZZA A PROFIKRA OTTHONÁBAN IS!

A festés, felújítás után megújul életterünk, jó érzés fog el minket, mintha felfrissülnénk. Ugyanez a helyzet, ha építkeztünk: már alig várjuk, hogy birtokba vegyük az új házunkat, irodánkat, csak az a fránya takarítás ne lenne. Ráadásul a legrosszabbik fajta: festékfoltok, ragasztómaradványok, por és még sorolhatnánk. Időigényes, speciális anyagokra és eszközökre van szükség, és rengeteg munkára. De az indigoCLEAN erre is tud megoldást.

Felújítások után egy jól kidolgozott, szakmai tapasztalatokon alapuló munkarendszert ajánlunk: első lépésként portalanítjuk a felületeket, az apróbb résekben is. A vizes helyiségekben fertőtlenítést végzünk. A burkolatokat és felületeket a számukra ideális vegyszerekkel takarítjuk tisztára. Végső fázisban pedig ápolószerekkel kezeljük.
Így otthona tiszta, biztonságos élettér lehet családja számára, az indioCLEAN-nem könnyedén.

Kollégáinkat szigorú követelmények szerint, egészségügyi és erkölcsi vizsgálatok mellett választjuk ki. Megbízható, precíz munkatársakkal dolgozunk együtt, amiért felelősséget is vállalunk.
Takarításinkhoz professzionális tisztítószereket használunk, előnyben részesítjük a bio takarítószerek használatát!

ABLAKPUCOLÁS

Önt is zavarja az ujjlenyomatos, poros ablaküveg? Szeretné, ha lakását, irodáját, üzletét vagy akár nagyobb épületeken is újra zavartalanul átjárhatná a fény? Az ablakpucolás viszont időigényes és fárasztó munka, ami mindig háttérbe szorul, nehéz időt szakítani rá.

Bízza takarító csapatunkra az üvegfelületek tisztítását! Az IndigoClean segítségével fáradozás nélkül, költséghatékonyan varázsolhatja ablakait, kirakatüvegeit tisztává!

NANOTECHNOLÓGIÁS KEZELÉSEK ÜVEGFELÜLETEKEN

Ha szeretné, hogy ablakai, télikertje, zuhanykabinja, de akár napeleme hosszú ideig tiszta és ragyogó lenne, kérje nanotechnológiás felületkezelési eljárásunkat.
Ennek köszönhetően felületei hosszú ideig nagyon jó, vizet, illetve olajtartalmú folyadékokat is lepergető hatásúak lesznek.
Választhat aktív bevonatot is: amely szétbontja a szennyeződés-részecskéket, amelyeket az eső fellazít, majd eltávolít.
A technológiáról, felhasználási lehetőségekről és árakról érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!